Nanotape van Amazings

De officiële nanotape van Amazings is razend populair in Nederland. Van de vele beoordelingen is 93% van de kopers blij met deze echte nano tape. En zo niet, dan is retourneren gratis. Wij willen namelijk dat iedereen tevreden is. Je kunt zelfs achteraf betalen als je dat wilt.

Bij Amazings koop je de nanotape van de maker. Daarom kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. En de laagste prijs aanbieden. Dat is het dubbele voordeel van Amazings. Mocht je nog hulp nodig hebben dan staat onze Nederlandse klantenservice voor je klaar. Dus wil jij nooit meer gaten boren of spijkers slaan?

Bestel de nanotape van Amazings hier (klik). 

Ervaringen met de nano tape

De Amazings nanotape is bekend van vele video's. Wil je iets aan de muur hangen? Dan is deze nanotape de oplossing. Elke klus wordt een makkie want de tape houdt alles op zijn plek. Kijk zelf maar:

Bijvoorbeeld deze gebruikersvideo: de eerste man hangt 10kg aan de Amazings nanotape.

Of deze reactie op Facebook. Jelmer heeft haar schilderijen opgehangen met Amazings nanotape:

nanotape ervaringen

Tip 1: Koop geen namaakmerk zoals Gekkotape of Gekkoskin. Die blijven niet goed plakken en zullen je teleurstellen.

Tip 2: Hoe meer tape je koopt, hoe voordeliger. 1 rolletje van 1 meter is 11,99 per meter terwijl 2 rolletjes van 5 meter slechts 2.82 per meter is. 

Wil je alle ervaringen lezen of de nanotape kopen, klik dan hier.

 

Wat maakt de nanotape van Amazings uniek? 

- Deze nano tape tilt het meest: tot wel 10kg!

- Gemakkelijk te verwijderen door het nat te maken.

- Laat nooit sporen achter.

- Herbruikbaar tot 600 keer.

- Direct van de maker.

Onze nanotape is 3 centimeter breed en 0,2 centimeter dik. Je kiest zelf je lengte bij het bestellen. Met 10 meter heb je voldoende om alles op te hangen en ben je het goedkoopst per meter uit.

 

Gebruiksaanwijzing nanotape

Verlijm bij temperaturen boven de 15 graden. Bij opplakken moet de ondergrond schoon, vlak & vetvrij zijn en voldoende draagvermogen hebben. Daar is de maximale draagkracht van de tape van afhankelijk. De draagkracht wordt groter wanneer de tape een groter oppervlak beslaat op zowel product als ondergrond. Geschikt voor behang, behalve vinyl en anti-hecht oppervlakken. Een oneffen product/muur of zeer hoge luchtvochtigheid kan de draagkracht verminderen.

Als je de tape zo gebruikt kun je er bijvoorbeeld het volgende mee ophangen:

Klik hier om verder te winkelen.